2014. március 28., péntek

ladyDiva: 1.rész White Nails.

ladyDiva
-Haufanberger-


+18
1.rész:WhiteNails.
2016.summer,a sultry night.-Hamburg,Germany.
A neon csövekből kevés fény áradt,a cigi füst fehér fátyolként terítette be a látóteret, az este első felese már régen lecsúszott és kifejtette a tőle telhető legjobb hatást,de azt a vadóc nőt -akivel Bill Kaulitz szemezett- egyáltalán nem zavarta. Diva Haufanberger cicásan összehúzta a szemeit. Bill erre felrántotta a szemöldökét.
A nő felnevetett. -Imádom,ha ezt csinálod!
-Mit?
-Hogy felhúzod a szemöldököd! Olyan vicces!
-Valóban? Nem tom' ti csajok mit esztek ezen,pedig csak egy szemöldök.
-Szexi! -Diva a whiskys pohárban lévő jeget kezdte el bökdösni,hosszú fehér körmeivel.
-Ha egy strassz is beleesik,lenyomom a torkodon!
-Nézd! -mutató ujját a srác orra elé tartotta. -Mind meg van.
-Na meg tiszta pia!
Diva szemében megcsillant valami huncutság. Az ujját végighúzta Bill felső ajkán,majd az alsónál megállt. A fiú értette a célzást. Engedelmesen nyitotta szét ajkait. Szemeit lehunyta és alig hallhatóan felnyögött,mikor a nő becsúsztatta az ujját. Erotikusan végignyalt rajta. Kinyitotta a szemét és nézte,hogy Diva milyen extázisba került. Nagy zöld szemei kikerekedtek és nem pislogott. Félő volt,hogy levegőt se vesz ezért Bill enyhén ráharapott a lány ujjára. Diva elnevette magát és kihúzta az ujját. Felállt és átment az asztal túlsó felére. Terpeszbe vetette lábait és beleült Bill ölébe. Fészkelődött egy darabig,majd közelebb hajolt a sráchoz,beletúrt a hajába és megcsókolta. Az énekes keze végigsimított a hátán. Mikor leért belemarkolt Diva fenekébe. -Imádom ezt a segget! -motyogta egy csók szünetben.
-Pofa be,bébi!
Bill megcsókolta a nő nyakát.Óvatosan összecsípett rajta egy kis bőrt. Diva teste megfeszült,a következő pillanatban pedig megrándult. Ajkain kéjes sóhaj csúszott ki.
-Gyerekek! Légyszi' ne előttem!
Mindketten szétrebbentek és meglepődve néztem az ott toporgó Dominic Delux-ra. Don mindég tökéletesen beállította haja most összetúrva állt. Fehér,mintás pólóján szürke folt éktelenkedett és a nadrágja se állt úgy ahogy kellene.
-Hát veled meg mi történt? -Diva nevetve szállt ki Bill öléből. Közelebbről is megvizsgálta a szálloda örököst.
-Nem hiszed el! Baszd meg! Még tök friss az élmény.
-Na?
-Felszedtem valami oltári jó picsát. Akkora melle volt és olyan segge! Eszméletlen. Hátravittem a parkolóba.
-Motor háztetőn dugni? Nem csalódtam benned!
-Még nincs vége!
-Halljam!
-Szegénykém azt hitte majd haza viszem és ott döntöm meg. Már majdnem levetkőztettem... És elkezdett hisztizni. Kiakadt,leöntött piával és még pofán is vágott.
Diva elnevette magát.
-Te szegény! -sajnálkozott Bill a tőle telhető legnagyobb gúnnyal. -Mintha nem jutna minden ujjadra egy nő!
Mi sem tagadás; az énekes utálta Dominicot. Ellene tenni nem nagyon tudott,mert Tom legjobb haverja volt már évek óta, ráadásul Diva is imádta őt.
-És mi van,ha épp a nődet újítom be? Hmm?
Diva arcáról leszaladt a mosoly. -Fiúk,elég! Ha ezt fogjátok csinálni egész este akkor itt hagylak titeket a picsába!
A srácok elhallgattak. A nő kifújta a levegőt. Kezdte azt hinni,hogy Bill és Dominic ott nyírják ki egymást...

A zene hirtelen elhallgatott,majd egy nagyon gyors dal következett.
-Szeretem ezt a számot. -Diva lenézett a párjára. -Táncolunk?
-Nem! Nincs kedvem!
-Naa! Légyszíves,annyira jó ez a szám!
-Nincs kedvem!
-Oké! -sértődötten felhúzta az orrát. -Akkor majd Dominic táncol velem. Don?
-Egye fene! -intett a srác. Kézen ragadta Divát és behúzta a tömegbe. A nő magasba emelte a kezét és megringatta formás testét.
Bill előhalászott egy cigarettát és rágyújtott. Utálta,ha Diva ezt csinálja. Megsértődik, plusz elmegy mással. Egyszerűen képtelen felfogni,hogy Bill milyen féltékeny típus. Ő képes lenne megfojtani azokat a férfiakat akik kicsit is másképp érnek a nőhöz. Már nem egyszer elmondta ezt neki és olyankor ő elsuttogott egy nyugi bébi-t és kész.
Kezébe vette a poharat és felmérte az alkohol szintjét. Vészesen alacsony! Észre sem vette,hogy időközben Diva megitta az összes whiskyt. Morogva állt fel és indult be tömegbe. Minden második lépésénél alul öltözött lady-k dörgölőztek hozzá. Valahogy sikerült levakarnia magáról pár bigét,de a többi követte őt a bárpultig.
-Egy Zombiet és... -hezitált egy kicsit. -...és egy Cosmot!
A csapos bólintott. Bill megfordult a széken,de rögtön megbánta. Vagy 10 beszívott nő ott sasolt rá,mintha valami egzotikus légy lenne.
-Te nagyon cuki pofa vagy! -ordította az egyik,mintha azt hinné Bill süket, vagy legalább értelmi fogyatékos lenne.
-Uhhh! Ez igazi?? -egy másik a karján lévő tetoválást kezdte el simogatni. -Fre...mi? Mi van ide írva?
-Freih... Jézusom,nem mondom el! -gyorsan elrántotta a karját. Már csak nem fogja elmondani egy totál bizti nemi betegség hordozó picsának,hogy mit jelképez a tetkója! Undorodva nézett arra a területre ahol hozzá ért. Ez amúgy ragályos? 
-Nekem is van!-hirtelen lerántotta a melltartóját. Bill elismerően grimaszolt. Az a tetoválás olyan volt,mintha leöntötték volna egy kis festékkel és úgy varrták bele.
Lehet még azt a Cosmot is lehúzza,pedig Divának kérte ki.... Agyfos!


Diva felfigyelt a kisebb tömegben Billre. Az első pillanatban földbe gyökerezett a lába. Még levegőt is alig bírt venni. A második pillanatban elöntötte egy furcsa, védelmező érzés. Bombaként robbant a nők között.Elkapta az egyik karját,összehúzta a szemét. -Ő az enyém! Ha egy ujjal is hozzá mersz érni, én széttéplek! Hülye kurva!
A hülye kurva annyira megrémült,hogy nem is törődött azzal,hogy a másik melle is fedetlenné válik. Hátrálni kezdett,majd elszaladt.
Diva kifújta a bent rekedt levőjét és Billhez fordult. A srác önelégülten vigyorgott.
-Inkább nem mondok semmit! -sarkon fordult és elindult kifelé.
-Hé,bébi!
Bill még mindég vigyorogva bújt át a tömegen követve Divát.
A nő kisétált a nagy fekete ajtón. Bill úgy gondolta még gyorsan kisurran,de az pont előtte csukódott be. Neki veselkedett és kilökte.
Amint kilépett az utcára rögtön megcsapta a hűvös szél. Körül nézett,hogy vajon hol van Diva.
A nő egy falnál állt és épp meggyújtotta a cigijét. Bill elégedetten nézett végig rajta. Fekete platform magassarkúján kis szegecsek voltak,hosszú testhez simuló bőrnadrágot és apró kis spagetti pántos toppot viselt ami nem takarta el a hasát és tökéletes rálátást adott formás melleire. Hosszú fekete haja hanyagul hátraigazítva lengedezett a szélben. Cicásra kifestett szemei már bágyadtan csillogtak,tűzpiros ajaki között pedig ott füstölgött az a bizonyos cigaretta.
-Mi nézel? -kérdezte,majd jól megszívta a cigit.
-Csak arra gondoltam... -közelebb lépett a nőhöz és a falhoz szorította. -... miért nem szerettem bele egy apácába? -teljes testével nekifeszült Divának. A lány felnyögött,eldobta a nikotin szálat. Kezeivel erősen megkapaszkodott Bill válliban és felhúzta magát. Lábaival satuként fogta körbe a srác derekát.
-Egy apáca nem tenné ilyen könnyen szét a lábát! Főleg neked nem!
-Bébi! A nők álma vagyok. Nekem akárki szétteszi. -lehúzta a pántot és a a nő egyik mellét szabaddá tette. Ráhajolt és erősen megszívta.
Diva hátravetette a fejét. Légzése gyorsult,teste megrándult és elöntötte az a kellemes bizsergés. -Bill! -nyögte.
A srác a homlokának döntötte a sajátját. -Édes vagy mikor kikészülsz.
-Haha,nagyon vicces! -Diva megigazította a toppját.
-Féltékeny voltál,igaz?
-Nem! -összefonta karjait és elfordította a fejét.
-Látom rajtad! -nevetett Bill.
-Nem mehetnénk haza?
-Mehetünk. De...
-De ezzel fogsz basztatni egész éjszaka?
-Pontosan!
-Uhh,de bírlak!
-Annyira,hogy kiakadsz,ha egy csajszi megmutatja nekem a cicijét! Ha tudnád már mennyit villantottak nekem.
-Tudod,kurvára nem érdekel mi volt! Most én vagyok és nem a hülye kis villantgatós picsáid!
-De tüzes lett valaki!
-Nem érdekelsz! -Diva felhúzta az orrát és elegánsan lépkedett tovább.
Bill nevetett magában. Imádta,ha feltudja húzni Divát és a nő így besértődik. Most különösen büszke volt magára! A saját fegyverét fordította ellene.

Bill fáradtan csukta be maga után a nagy fehér műanyag ajtót. Megkönnyebbülve fújta ki a levegőt. -Basszus,de jó itthon!-Végignézett a fekete bőrkanapékon és a hálószobák felé vezető egyetlen lépcsőfokon.
Mire Bill kitúrt magának valami kínai kaja maradékot addigra Diva -aki már vagy ötször végigszaladt a házon- a kutyával a kezében vágódott le az üveg asztal és a tévé közé. A fekete,fehér bútorok és a mahagón padló között úgy néztek ki a kutyussal,mint valami nem oda illő cukiság.
-Na ki a legédesebb? -egy apró puszit adott a kutya füle mögé. -Bizony,hogy mi!
Óvatosan a hátára fordította és most egy nagy puszit adott a pocakjára. Egy darabig meredten nézte,aztán felnevetett. -Lepecsételtem őt!
-Mivel? -Bill Diva mögé telepedett török ülésben,kezében pedig a kajája.
-Rúzsos a bundája!
-Nem baj! Legalább a lányok,majd látják,hogy Pumbának már van egy szeretője.
-De én annak örülnék,ha egy pecsét lenne!
-És minek a pecsétje?
-Mondjuk...,hogy mindég szeretjük egymást!
Bill elmosolyodott. -Akkor most kérek egy csókot!

Diva nevetve fordult hátra. A srác azonnal az ajakira tapadt. Átölelték egymást és lehunyták a szemüket. Bill lágyan végigsimított a nő hátán. Diva beleremegett. Még közelebb húzódott a fiúhoz.
Pumba féltékenykedve próbált közéjük furakodni. Látva a helyzet komolyságát,hátra ugrott és ugatni kezdett.
Bill és Diva ijedten engedték el egymás ajkát. A srác körbenézett,aztán leesett neki a helyzet.
-Olyan utálatos vagy Pumba! -Diva felállt. Sértődötten felhúzta az orrát és elment. Na igen,sajnos neki is leesett mi a szart ugat a kis dugó.
Bill a kutyájára nézett és elnevette magát. -Hát töki,ezt jól elintézted nekem!
Kidobta a maradék kínait. Lekapcsolta a villanyt,felugrott arra az egyetlen lépcsőfokra és jobbra ment. Balra Tom szobája volt. A rövid,de annál tágasabb folyosón Diva magassarkúi hevertek. Bill lerúgta a saját cipőjét és benyitott az ajtón. Az ember azt hinné Bill Kaulitz szobája fekete és fehér,mint az egész lakás...De a szerelmes Bill szobája vörös és fekete foltokkal van feldobva. Nem volt túl nagy,de a gardrób annál is...
Egy fekete lakkozott komódon voltak a laptopjaik,iPhone töltőik,benne pedig szinte minden! Tőle pár métere az a bizonyos óriás gardrób. Vele szemben -a szoba másik felében- a hatalmas francia ágy. Attól pár lépésre a fürdőszobája ajtaja.
Diva a francia ágy közepén ült és a telefonját nyomkodta. Bill mellé ült. Végigsimított a nő belső combján. Egy pillanatra megérintette a célját is. Diva letette a telefont és felnevetett. -Ennyire türelmetlen vagy?
-Nem. -motyogta Bill szégyellősen.
-Gondolom! -egy gyors mozdulattal elkapta Bill vállait és a hátára kényszerítette. A srác felnyögött a meglepetéstől. Szemei kikerekedtek,tüdeje kitágult. Reagálni se volt ideje,mert már azonnal Diva ajakit érezte az övén. Lehunyta a szemét,beletúrt a nő sötét hajába és visszacsókolt. Egyik keze felfedező útra indult. Akadályozták a ruhadarabok,de a lehető legtöbbet kitapintotta.
Diva egy pillanatra enyhült. A helyzetet kihasználta Bill pozíciót váltott. Talán kicsit durvábban,mint kellett volna. De nem bánta. Az elmúlt időben megtanulta,hogy szexben és a szerelemben nem minden a gyengédség...
Diva lábai körbefogták Bill csípőjét. A srác még jobban rátapadt a kívánatos ajkakra. Türelmetlenül próbálta leszedni a lány toppját. A pántot sikeresen lehúzta,de valahogy tovább nem ment neki. Nem is látta,hogy mit csinál és egyébként is; valami nagyon trükkös ruha lehetett!
Nehezen elszakadt Diva ajkaitól és próbálta leszedni róla. A lány pihegve feküdt alatta,lábait kinyújtotta aztán felhúzta,de már nem fonta Bill köré. Lassan kinyitotta a szemét és felsóhajtott. Felült és lehúzta hátul a topp cipzárját. Hátul? Ez nem is jutott Bill eszébe... Kéjesen vigyorogva nézte végig ahogy Diva lehúzta magáról és nem messzire eldobja a ruha darabot.
Bill végigtekintett magukon: álmai nője terpeszbe tett lábakkal és meztelen felső testtel csak rá vár! Ezért nem adnak Nobel-díjat? 

1 megjegyzés:

  1. Szia most akadtam rá az oldaladra és nagyon jó sztorijaid vannak, várom a következő részt :)

    VálaszTörlés